Look Good Feel Better

zelfvertrouwen door verzorgd uiterlijk

Een goed verzorgd uiterlijk draagt bij aan je zelfvertrouwen.

Dit is zo als je gezond bent, maar juist ook als je er door ziekte of behandeling minder goed uitziet. Want niemand wil er ziek uitzien. Stichting Look Good Feel Better steunt mensen met kanker bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze door het geven van workshops, individuele consulten en het verstrekken van informatie en tips & adviezen. Ook organiseren zij trainingen voor professionals uiterlijke verzorging en kunnen zij een bijdrage leveren aan bijscholingsprogramma’s voor verpleegkundigen en specialisten. Want wie er goed uitziet, voelt zich vaak ook beter!

bekijk de video

Wil je nog meer te weten komen over look Good Feel Better? Bekijk dan deze mooie video.

Wanneer

We organiseren de workshops enkele keren per jaar. De eerst volgende datum is 28 oktober 2024. 
Meld je aan via de button onderaan de pagina.

Interactieve Workshops

Onze workshops op locatie zijn interactief. Dat betekent dat je in een ontspannen sfeer, samen met de andere deelnemers, zelf aan de slag gaat met het verzorgen van je huid en make-up.
Daarnaast geven haarwerkers informatie over haarwerken/pruiken, het gebruik van sjaaltjes en andere hoofdbedekking. Kortom: je kunt stap voor stap in de vingers krijgen hoe je er weer uit gaat zien als jezelf.
Met de opgedane kennis ga je vervolgens zelf aan de slag. Je krijgt een tasje met cosmeticaproducten mee naar huis.


De workshop duurt twee uur.

stichting look good feel better

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen, zowel lichamelijk als emotioneel. Uiterlijke veranderingen die plaatsvinden bij kanker en de behandelingen hebben vaak een grote impact.

Onze stichting wil mensen met kanker weer vertrouwen geven, in zichzelf en daarmee ook vertrouwen in het ziekteproces.

Voor meer info over de stichting klik hier.