Sponsorevenementen

Zet de Eik centraal in jouw evenement

Het hele jaar door vinden er ontzettend veel mooie intiatieven plaats die een goed doel ondersteunen. Zo is De Eik regelmatig één van die goede doelen. En daar zijn we dan ook ontzettend blij mee. Daarnaast organiseert De Eik zelf ook een aantal activiteiten. Hieronder geven we je inzicht in een aantal terugkerende, maar vooral prachtige evenementen. 

golfdag

Jaarlijks organiseren we een sportieve golfdag op de Eindhovensche Golf. Bedrijven uit de Brainportregio doen mee en ontmoeten elkaar op deze geweldige dag. 

De volgende golfdag zal plaatvinden op dinsdag 2 juli 2024, natuurlijk op de Eindhovensche Golf. Wil je als organisatie een prijs doneren? Neem dan contact met ons op. 

midzomeravond wandeling

Doe je deze zomer ook mee met de Midzomeravondwandeling, georganiseerd door Rotary Eindhoven Zuid? Samen wandelen voor het goede doel op zaterdag 22 juni 2024! 

Dit evenement staat bol van de saamhorigheid, sportiviteit en gezelligheid. 

Wandel de Midzomeravond Wandeltocht mee met Team De Eik op zaterdagavond 22 juni 2024. Doe dit samen met je partner, vriendenclubje, oma’s en opa’s, buurtgenoten of collega’s. De Eik is een van de goede doelen. Door jouw bijdrage en deelname steun je het mooie werk van De Eik.

Meer informatie over de Midzomeravondwandeling vind je hier!

Op donderdagavond 14 maart, 11 april, 16 mei & 13 juni wandelen we ook met Team de Eik samen. Kijk hier voor meer informatie over deze wandelingen. 

We zijn het áller-gezelligste team.

kerstkringloopwinkel

Team Lekker Belangrijk opent jaarlijks de deuren van de Kerstkringloopwinkel. De Eik is een van de goede doelen. 

Ook dit jaar is de winkel de gehele kerstperiode weer te vinden in Winkelcentrum Woensel. De lange rijen voor de deur, geven aan hoe populair de winkel is. En dit zou niet lukken, zonder de inzet van die vele enthousiaste vrijwilligers!

Ga gerust eens een kijkje nemen in deze pop-up winkel. 

Huis in actie

Koepelorganisatie IPSO en KWF Kankerbestrijding hebben gezamenlijk het platform ‘Huis in Actie’ opgericht. Via dit platform kun je een bedrag naar keuze doneren of een eigen actiepagina aanmaken. Sluit je aan bij ‘Eindhoven – Centrum De Eik’ en benader jouw eigen netwerk om ons te steunen. Alles is welkom en komt volledig ten goede aan De Eik.

Het Huygens Lyceum maakte hier onlangs gebruik van. Met hun actiedag haalden ze maar liefst € 8000,00 op!

stichting steun de eik

Wij kunnen kanker niet genezen; daar zijn andere organisaties voor. We kunnen er wel met zijn allen voor zorgen dat De Eik blijft bestaan, en we het leed van de doelgroep van De Eik en klein beetje verlichten. Daar is geld voor nodig. In onze regio waar het zo veel mensen en zo veel bedrijven zo goed gaat mag het geen probleem zijn om voldoende middelen bij elkaar te brengen om De Eik voort te laten bestaan. 

Daarom hebben wij het initiatief genomen om De Eik financieel te steunen. Wij willen ons netwerk van toonaangevende bedrijven en personen gebruiken om De Eik uit de gevarenzone te halen, zodat de doelgroep van De Eik zich geen zorgen hoeft te maken over het voortbestaan van hun opvanghuis. Ze hebben al genoeg andere zorgen. 

Kijk op de website www.steundeeik.nl hoe je kunt aansluiten.

Wie steunen ons

Zowel particulieren als bedrijven nemen De Eik op in hun ‘goede doelen-portefeuille’ en maken het bestaan van De Eik écht. Wil je weten hoe je ons kunt steunen? Neem contact op voor uitleg over de mogelijkheden en hoe dat financieel verwerkt wordt, zowel voor jou als voor De Eik.

Ben je op zoek naar een goed doel voor je evenement of wil je graag informatie over de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan contact met mij op via jacqueline.selbeck@centrum-de-eik.nl of bel me op 040 293 91 42.