Steun ons

Word donateur!

De Eik dankt zijn bestaan volledig aan giften, donaties, schenkingen en sponsoren. 
Om de deuren van De Eik open te houden en een thuis te bieden voor alle mensen die leven met en na kanker, is elke bijdrage meer dan welkom. Help jij mee om De Eik draaiende te houden voor de velen die De Eik zo nodig hebben?

Zet de Eik centraal in jouw evenement

Organiseer je een evenement en wil je daar een ‘goed doel’ aan verbinden? Denk dan eens aan De Eik! Of juist andersom: wil je geld inzamelen voor De Eik? Organiseer een evenement!

We staan open voor ieder initiatief. We zijn je dankbaar en denken graag met je mee.

Sponsor worden

Sponsor je liever dan dat je doneert? Dan is dat natuurlijk mogelijk en net zo welkom.
Jouw logo op onze website, een vermelding van jouw bedrijfsnaam op een sport shirt of ben je toch liever facilitair of productsponsor? Neem contact op met Jacqueline Selbeck om te bespreken waar behoefte aan is, of wat jij zou kunnen betekenen voor De Eik.

Doneren

Het geven van een gift of doen van een donatie kan op IBAN NL44 RABO 0158 2648 51 t.n.v. Inloophuis de Eik, Eindhoven. 
Of doneer direct en veilig via onderstaande knop met iDeal of Creditcard. Je bepaalt zelf het bedrag. We zijn blij met en heel dankbaar voor elke bijdrage.

Bestuur, vrijwilligers, coördinatoren en vooral onze gasten zijn enorm dankbaar voor deze steun!

Ben je op zoek naar een goed doel voor je evenement of wil je graag informatie over de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan contact op met mij via jacqueline.selbeck@centrum-de-eik.nl of bel me op 040 293 91 42.

Wie steunen ons

Zowel particulieren als bedrijven nemen De Eik op in hun ‘goede doelen-portefeuille’ en maken het bestaan van De Eik écht. Wil je weten hoe je ons kunt steunen? Neem contact op voor uitleg over de mogelijkheden en hoe dat financieel verwerkt wordt, zowel voor jou als voor De Eik.