Vrijwilliger worden

Een fijne club vrijwilligers!

De Eik draait voor een heel groot gedeelte op vrijwilligers, zij zijn goud waard voor De Eik. Én zij zijn van onschatbare waarde voor de bezoekers van De Eik. Zij zijn degenen die jou een luisterend oor bieden, jou betrekken bij de activiteiten, zorgen dat jij jezelf kunt zijn in een warme omgeving waar jij meer dan welkom bent. Dankzij hen is de deur open, wordt er koffie geschonken en word jij echt gehoord en gezien. Wil jij ook zo’n persoon zijn binnen De Eik?

Beschikbare vrijwillige functies & vrijwilligersbeleid

Daarnaast zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers die zich op projectbasis willen inzetten. Zo zijn we op zoek naar ondersteuning op onze afdeling communicatie.

Interesse? Laat van je horen en stuur een mail naar info@centrum-de-eik.nl.

facebooker & Instagrammer?

Wij zoeken jou!

De Eik is op zoek naar een vrijwilliger die helemaal gek is van het posten van mooie berichten. Facebook, Instagram, LinkedIn het mag allemaal.

Het zou helemaal mooi zijn als je zelf ook goede foto’s en mooie filmpjes kunt maken van onze activiteiten en bijeenkomsten.

Zo belonen wij onze vrijwilligers!

Vrijwilliger zijn bij De Eik geeft je veel voldoening. Ook bieden wij je de kans om jezelf nieuwe vaardigheden aan te leren. Zo blijf je jezelf ontwikkelen. Bovendien kom je veel in contact met mensen en word je onderdeel van de grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Als vrijwilliger krijg je de vrijwilligerstraining aangeboden. Ook zijn er regelmatig bijeenkomsten om je deskundigheid te bevorderen.

Vrijwilligers in het zonnetje!
Natuurlijk verwennen wij onze vrijwilligers graag. Twee keer per jaar ben je van harte welkom tijdens een vrijwilligersbijeenkomst.

Warm welkom

Interesse in vrijwilligerswerk bij De Eik?

Bekijk hier de introductiefilm gemaakt door IPSO, de koepelorganisatie waarbij De Eik is aangesloten. Samen met 80 andere centra door het hele land, dragen we bij aan de kwaliteit van leven voor iedereen die leeft met en na kanker.

Fotogallerij