Wandelclub

Samen op pad met De eik

Dat wandelen goed is voor lichaam en geest is bekend. Samen wandelen, met lotgenoten en/of naasten voegt hieraan nog een extra dimensie toe.

Your marathon Challenge

In aanloop van de Marathon Eindhoven wandelen we ook in 2024 vanaf 22 augustus tot en met 10 oktober, elke donderdagavond om 19.00 uur.

De eerste en de laatste bijeenkomst starten we vanuit De Eik, de overige avonden lopen we verschillende routes binnen Eindhoven.
We lopen gemiddeld 5 kilometer per week, zodat je in totaal 41 kilometer wandelt. Op zaterdag 12 oktober wandelen we (dus niet hardlopen) de laatste 1,195 km van het marathon parkoers in het centrum van Eindhoven en sluiten we gezamenlijk af onder de finishboog op de Vestdijk. Je hebt dan in totaal een complete marathon gewandeld!

Na de finish ontvang je natuurlijk de felbegeerde Marathon Eindhoven medaille 🏅. Een geweldige ervaring samen met andere gasten van De Eik! 

Meld je nu aan en zet de data alvast in je agenda.

Steun De Eik & loop de MIdzomeravondwandeling

Op zaterdag 22 juni 2024 staat de Midzomernacht Wandeltocht op het programma. Samen met vele andere wandelaars kun jij je inzetten tegen kanker. Help mee om ervoor te zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is en zoek sponsoren voor je wandeling!

De Eik is één van de goede doelen die is uitgekozen. Het geld dat hiermee wordt opgehaald zetten wederom in voor het mooie werk wat we mogen doen voor iedereen die leeft met & na kanker.

avondwandelingen

Vanaf november 2024 organiseert De Eik op iedere tweede donderdagavond weer een Stadswandeling.

We verzamelen op een vooraf bekend gemaakte locatie tussen 18.45 uur en 19.00 uur. We lopen klokslag 19.00 uur aan. 

Het wandelen zal worden begeleid door een coach vanuit de Eik. De route wordt maximaal 5 km, in een goed verlichte omgeving.

De route wordt samengesteld in overleg, in eerste instantie door de coach, maar input vanuit de deelnemers is zeer wenselijk.

Inschrijven per keer, waarbij we uitgaan van minimaal 5 aangemelde deelnemers per wandeling. 

Bij koude zal het wandelen doorgaan, bij nat en/of guur weer annuleren we de activiteit en wordt er ’s middags om 16 uur een mailtje naar alle ingeschreven deelnemers gestuurd.

Maar nu eerst gaan we vanaf 22 augustus deze wandelingen opvoeren tijdens de Your Marathon Challenge, waarbij we 8 weken lang iedere donderdagavond gaan wandelen.

We vragen een bijdrage in de organisatie van 1 strip of €3,00, wat via een QR code kan worden voldaan aan de coach.