Wandelclub

Samen op pad met De eik

Dat wandelen goed is voor lichaam en geest is bekend. Samen wandelen, met lotgenoten en/of naasten voegt hieraan nog een extra dimensie toe.

avondwandelingen

Tijdens de komende maanden organiseert De Eik op diverse donderdagavonden een Stadswandeling.

We verzamelen op een vooraf bekend gemaakte locatie tussen 18.45 uur en 19.00 uur. We lopen klokslag 19.00 uur aan. 

Het wandelen zal worden begeleid door een coach vanuit de Eik. De route wordt maximaal 5 km, in een goed verlichte omgeving.

De route wordt samengesteld in overleg, in eerste instantie door de coach, maar input vanuit de deelnemers is zeer wenselijk.

Inschrijven per keer, waarbij we uitgaan van minimaal 5 aangemelde deelnemers per wandeling. 

Bij koude zal het wandelen doorgaan, bij nat en/of guur weer annuleren we de activiteit en wordt er ’s middags om 16 uur een mailtje naar alle ingeschreven deelnemers gestuurd.

Voorlopige data: 15 februari, 14 maart, 11 april & 16 mei

We vragen een bijdrage in de organisatie van 1 strip of €3,00, wat via een QR code kan worden voldaan aan de coach.

Your marathon Challenge

In aanloop van de Marathon Eindhoven wandelen we ook in 2024 in augustus en september, elke donderdagavond om 19.00 uur.

De eerste en de laatste bijeenkomst starten we vanuit De Eik, de overige avonden lopen we verschillende routes binnen Eindhoven.
We lopen gemiddeld 5 kilometer per week, zodat je in totaal 41 kilometer wandelt. Op zaterdag 7 oktober wandelen we (dus niet hardlopen) de laatste 1,195 km van het marathon parkoers in het centrum van Eindhoven en sluiten we gezamenlijk af onder de finishboog op de Vestdijk. Je hebt dan in totaal een complete marathon gewandeld!

Na de finish ontvang je natuurlijk de felbegeerde medaille 🏅
Een geweldige ervaring samen met andere gasten van De Eik! 

Meer informatie volgt later.