Samenwerkingen

we doen het samen!

Samenwerken staat bij De Eik centraal. We werken samen met diverse organisaties, ter ondersteuning of ter aanvulling. Hieronder belichten we er een aantal.

De Eik is aangesloten bij de landelijke organisatie IPSO. Als je een IPSO centrum binnenstapt voel je het meteen: ik ben hier welkom. De warme, huiselijke sfeer waarin je wordt ontvangen door mensen die weten wat de impact van kanker is, voelt als thuiskomen. Wij spreken dan ook niet over bezoekers of patiënten, maar over gasten. Er zijn in Nederland ongeveer 80 IPSO centra. IPSO en dus ook De Eik, werkt nauw samen met KWF en Kanker.nl.

We doen het sámen!

centra voor leven met en na kanker…..

Ontdek wat een IPSO Centrum voor leven met en na kanker voor jou kan betekenen.

 

leven met kanker…..

De diagnose en behandeling van kanker vragen lichamelijk, emotioneel én geestelijk veel. Dat weten we bij KWF als geen ander. Daarom vind je hier informatie over kanker en leven met of na deze ziekte.

wijst je de weg…

In de wereld van kanker wijzen wij je de weg’, dat is de nieuwe campagne van kanker.nl. Hier vind je antwoord op al jouw vragen. 

Wij verbinden bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Wil jij van betekenis zijn voor een ander in regio Eindhoven? Doe mee met jouw bedrijf, als bedrijfsvrijwilliger of maatschappelijke organisatie. Lever op jouw manier een bijdrage aan een hecht(er) Brainport voor elkaar – waar iedereen mee kan doen.

Doe goed, doe mee!

Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders.
Wil jij meer bewegen? Nieuwe mensen ontmoeten? Hulp bij opvoeden? Je kunt er vandaag nog mee aan de slag!

DE STAP naar gezonder helpt je hierbij, stap voor stap. Je vindt bijvoorbeeld tips over slapen, geldzaken en psychische klachten. Je kunt je ook aanmelden voor trainingen of gezonde activiteiten in jouw buurt. Of lees over de ervaringen van anderen. Ons aanbod is gratis en praktisch.